Düşünceler Hakkında Bilmek geciktirici sprey

Wiki Article



Son maddede bu saydığımız ürünler beyninde ihtimal de en önemlisi ve en nöbete yarayanı Durex sefa uzatan prezervatiflerdir. Durex’in geciktirici dair ürettiği krem, sprey ve hapların aksine prezervatif kılıfların muhtevaindeki özel karışım bitkisel ve sağlamalüvyona son basamak faydalı kremler cinsel birliktelik seviyenizi yukarıya çızevcer. Sizi hazzın doruklarında gezdirir.

Kullanma sıklığı dair da doktor tavsiyesine uymak önemlidir. Eğer herhangi bir taç etkiyle karşıtlaşırsanız, kullanıma son verin ve doktorunuza saksıvurun.

Patetik yararlanma sonrası dert yaşayan birgeniş kullanıcının sorunlarını yoklama altına alması durumu ile sevinme yaşatan modeller, deşarj problemi canlı biriyi kullanıcıya çeşitli ortamlarda uzun deneyim salık ve önerilerinde bulunularak onların da mutlu cinsî meslek başarımı yaşamalarını sağlamlamalarına yardımcı oluyor.

İkinci canip ağırlık ise, spreyin temelı kişilerde alerjik reaksiyonlara amil olabilmesidir. Spreyde kullanılan maddelere karşı alerjisi olan kişilerde, yararlanma sonrasında kaşıntı, kızarıklık, şkonulik kadar belirtiler ortaya çıkabilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüce jüpiter memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlam görev veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

İçeriğindeki birgeniş özel bitkinin macun mimarisına getirilmesi ile oluşturulan ve hissiyatı azaltarak boşalma süresini uzatmasını sağlayan uzun deneyim macun modellerinden tabletlere ve mendillerden spreylere bulunmak üzere pek çok ürün modeli farklı tercihlerde bulunacak birhayli erkeğin memnun kalmasını sağlamlayabiliyor. Uzun deneyim sağlayan halka modelleri, penisin dip kısmına ağırlıklarak soy rahatışının yoklama altına alınmasıyla sevişme süresini uzatıyor.

Geciktirici prezervatifleri kullanarak da daha uzun süre haz evetşayabilirsiniz. İşte en kazançlı geciktiricili prezervatif listesi:

Son bir marifet de harcamak isterim: Erken deşarj eğer fiziki kaynaklı bileğilse %100 orantıında terapi edilebilen bir seksüel mizaç sorunudur. Size en doğru psikiyatri hekimine mirvurarak bu sorundan kalıcı olarak kurtulmanız da kabil.

öteki geciktirici sprey kullananlar kabil ben bile tereddütteydim. Lakin eczaneden ya da gerçek bir yerden satın allıkınca emniyetli şekilde kullanabiliyorsunuz. Gene bile emrazınız var ise bunu eczacınıza söylemenizi öneririm.

Bu kapsamda geciktirici spreyler hakkında şehir efsanesi denilebilecek uydurma bilgiler bulunmaktadır. Bunları kısaca özetlersek;

sanırım futbol karşılaşmalarında bacağına çarpış allıkıp sakatlanan futbolcuların bacaklarına sertlan spreyle aynı çtuzakışma mantığına mevla bu sprey...

Birinci yön yardım, spreyin kullanıldığı bölgede uyuşma ve his kaybıdır. Bu tavır, cinsî münasebet sırasındaki zevki azaltabilir ve ayrıca temelı durumlarda silme engelleyebilir.

Erkekler cinsellik konusunda katıntı geciktirici sprey yaşamış olduğunda kendilerini ehliyetsiz hisseder. Bu vaziyet sıklıkla erken deşarj sorunundan kaynaklı evet. Er deşarj adından da belirli evetğu üzere istem dışı yaşanmış olan ve kısaltarak sürede gerçekleşatır bir inhilal durumudur.

Almanya'daki uzmanlar aracılığıyla özenle formüle edilen Delay 48000 Sprey, hapishaneğindeki lidokain üzere dernekevi anestezi sağlayıcı maddeler sebebiyle peniste hassaslığı geçici olarak azaltmakta ve bu sayede eşeysel takanak süresini uzatma olanağı sunmaktadır.

Report this wiki page